Sova strax

Slänger in ett inlägg snabbt innan det är dags för sängen.

Har precis suttit och pluggat lite, Sebastian sover hos mormor inatt så att jag kan få plugga ifred. Just därför krånglar office så det blev gjort i stort sett inget (om man jämnför med allt som borde gjorts...) Suck, nåja, har iallafall gjort alla franska inlämningsuppgifter nu. Måste få tag på en dator med fungerande word så att jag kan bli klar med datorkunskapen snart, det är lätt, men det blir otroligt svårt utan office (hela kursen bygger på det!)

Inskolningen har gått finemang, dock går det magsjuka på hela förskolan. Idag fick vi en sneek peek på vad som komma skall när en liten pojke på Sebastians avdelning spydde floder precis när vi kommit imorse... Nåja, nu är vi förberedda iallafall.

Sov gott allesammans, imorgon blir det Vattenpalatset i Lerum för min och Bastians del.

Dagen före inskolningen börjar...

Mötet är avklarat, vet inte riktigt vad jag skall tycka. Mycket som är "under construction" så att säga, ingen färdig gård, knappt några leksaker, personalen träffades för första gången igår (!) och 80 % pojkar på hans avdelning. Men jag försöker vara positiv, blir det som dom lovat så blir det suveränt!

Imorgon skall jag och Bastian vara på förskolan mellan 9-11 och torsdag blir det mellan 9-14. Har egentligen två lektioner imorgon men eftersom Niklas jobbar så blir det jag som får ställa upp imorgon. Skall jag vara ärlig är jag glad att jag får gå med första dagen... Jag är ganska nervös och vill se hur det går :)

Nu skall jag lägga mig och hoppas på en bra natt så att hela familjen är pigga och glada imorgon!

Vacker vårdag

Solen lyser in genom altandörren, underbart! Det ser väldigt vackert ut med den vita snön i solljuset, blir väldigt glad och positiv.

Imorgon börjar Sebastian på förskolan Lyckan, stort steg för vår pojk som börjar bli stor. Ikväll blir det föräldramöte inför inskolningen som börjar imorgon kl 9. Jag vet inte vem som kommer tycka det är jobbigast, jag eller Sebastian?

Idag skall jag se till att gå ut i det vackra vädret och njuta, får ta barnvagnen och ge mig ut en stund snart. Niklas har varit väldigt trött det senaste då Bastian har haft ett par jobbiga nätter tack vare gaddarna som dyker upp, så idag tänkte jag att han skulle få vila upp sig lite innan mötet ikväll (17).

Ha en bra dag i solen alla!

RSS 2.0