Förbannad och förvirrad!

Nu är jag ganska förbannad.
Förra veckan sökte vi en jätte fin lägenhet ute i Amhult/Torslanda, vi fick visning och ville jätte gärna ha lägenheten. Vi fick veta att vi var på 4:e plats av 5 att få lägenheten, med andra ord inga bra odds. Självklart sa dom som var på första plats också ja till lägenheten så det sket sig för vår del. Jag ringde ändå för att påminna om att ifall dom får problem med uthyrningen skulle dom höra av sig till oss, hon sa att vi var på tur ifall något skulle hända. Nu idag när jag loggade in på boplats som vanligt och kikade runt så hittade jag DEN lägenheten utlagd PÅ NYTT! Exakt samma lägenhet, GR! Jag ringde med en gång till bostadsbolaget, men självklart är personen som har hand om ärendet ledig tills på måndag, bajsfanjävlahelvete. Jag kommer verkligen bli förbannad om hon inte har en jefligt bra förklaring till detta. Fast å andra sidan tycker jag inte det finns en bra förklaring, mer än att vi skall ha lägenheten.
Sicken jävla skit om inte detta löser sig nu!


Här vill vi bo!

Acta Graco Duologic

Igår hämtade vi ut skruttens nya bilstol. Den gamla börjar bli för liten (han börjar bli för lång och TUNG!). Helt okej färg (grå med orangea detaljer), suveränt att bara kunna "klicka in" i bilen. Det bästa är iallfall att man kan dra den som en resväska, så jag slipper bära den lille michelin gubben!


Halsflussen hann ifatt mig!

BAJS, jag är sjuk =(

Min skrutt

Igår blev Bastian hela 14 veckor, tiden går så fort!


Uppdatering!

Hej allihopp! Har blivit lite av en bloggtorka här men det skall vi fixa. Lillen växer på och är allmänt dregglig, en tand på G kanske? Men han sover betydligt bättre, igår slog han rekord med 20-06! Underbart!
Jag gör saker i stort sett varje dag, det är inte ofta jag är hemma en hel dag. Nu har vi varit hos gammelfarmor Siw och ätit, promenerat och myst. Imorgon blir det dock en hemmadag, det behövs städas och jag måste ta det lite lugnt. På lördag börjar ju som sagt min utbildning till att bli nagelteknolog! Jag är sjukt spänd och glad, äntligen skall jag skaffa mig något sorts "yrke". Utbildningen är bajs dyr, men det får det vara värt, tur att mamma precis sålt huset så hon hjälper till en del, TACK! Nu skall jag verkligen satsa på att bli grym på detta. Hör gärna av er om ni är intresserade av att ställa upp som försökskaniner! Ha en god kväll nu alla, själv skall jag mysa med min man i soffan medans vår ängel sover.


Hemma hos gammelfarmor Siw

Skrutten tittar på Bolibompa och jag sitter vid Siws dator. Har ätit typ tusen pannkakor precis!
På lördag börjar jag min nagelteknolog utbildning, SPÄNNANDE! Wish me luck, lovar att uppdatera lite mer ikväll.
Ha en bra dag, kramar

Liseberg!

Igår blev det premiär på Liseberg. Vi åkte inte så värst mycket eftersom lillskrutten var med men vi provade iallfall på den nya HangHai. Ganska mesig må jag säga, men ändå ganska skön. Det enda läskiga är att man sitter "utåt"!
 
Annars händer det inte särskilt mycket, Niklas badar med Sebastian för tillfället. Idag skall jag försöka få hit mamma för lite sällskap.
Puss på er

Hemmamys

Idag skall vi faktiskt bara vara hemma, det var ett tag sedan jag och skrutten var hemma en hel dag. Han ligger och sussar i sin säng nu, gospojken. I lördags åt han morotspuré för första gången. Men som vi misstänkte är han ett litet matvrak så det gick finemang, halva burken åt han upp och dagen efter andra halvan! Har även köpt gröt som jag försöker få i honom på morgonen.
I lördags dök han även för första gången, gud vad nervös jag var! Men det gick super bra, instruktören kollade först så han var redo (hällde vatten i ansiktet på honom och kollar så han "stänger igen"). När hon sa att han var det fick han dyka, första dyket fick han sig en rejäl kallsup. Dom två andra dyken fick han inte några kallsupar, han verkade tycka det var mega skoj. Det var så himla roligt att de att han liksom "fattade" hur han skulle göra, så stolt var jag! Nu på lördag är pappa Niklas ledig så då får han se sin pojk dyka. Synd att vi inte hade någon som kunde filma, mormor ville ju självklart vara med i plurret.

Lägger upp massa bilder från dopet på face nu, ifall ni vill kika.
Ha en bra dag, PUSS

Tårtan!


Dop

Idag blev vår fine son döpt. Otroligt stressig och hektisk dag som trots allt gått över förväntan!

10.30 kom mamma och skulle passa skrutten så vi kunde åka och hämta tårta och göra iordning dop-lokalen. Hämtade tårtan och åkte sedan till lokalen och antog att det skulle finnas någon där eftersom ingen sagt till oss ngt om att hämta nycklar eller sådär. Självklart var det inte öppet, oså var det helt tomt. Paniken spred sig ganska fort, ingen svarade, överallt var det tomt. Klockan tickade och jag höll på att bryta ihop, med bilen full av läsk, blommor, tallrikar, kaffekoppar och en mega stor tårta. Till slut fick vi tag i en nyckel, efter mycket om och men. Vi hann bara fixa i lokalen i 15 minuter innan klockan blivit 13. BARA EN HALVTIMME KVAR, och vi hade inte ens bytt om! Vi gasade hem fort som sataan, gjorde oss iordning i världens fart och var i kyrkan prick 13.30. Folk hade börjat oroa sig för var vi hade tagit vägen, men efter det gick allt jätte bra. Skrutten var jätte duktig på dopet, pytte lite gnäll bara. Efter dopet gick vi till församlingshemmet (lokalen) och alla hjälptes åt med det sista (ballonger osv.). Efter en stund kom äntligen maten och den var bara att duka fram. Så sen blev det jätte god buffé, kyckling, rostbiff, bröd, sallad, potatisgratäng, MUMS!!! Efter maten blev det den otroligt goda tårtan, stor och jätte fin med en söt bild på vår skatt. Kändes lite synd att äta den, så fin som den var. Under tiden alla gäster drack kaffe och åt tårta började vi öppna alla presenter. Gissa om det tog tid!!! Det var ett stort berg av presenter, och en jätte fin blöjtårta som Sebastians farmor gjort. Tusen tack till alla, ni är underbara!
Till slut var alla paket öppnade, och då fick vi tvinga oss själva att sätta oss ner och smaka på tårtan. Insåg då att jag var ganska snurrig, insåg även att jag inte ens sett eller hört Sebastian sedan dopet (tusen tack mormor Miriam!).  Men efter det började alla hjälpas åt med städning och gästerna började röra sig hemåt. Städningen gick förvånansvärt fort, dom hade en grym diskmaskin som tur var!
Gud, allt man gör för detta lilla underbara barn, mamma och pappa älskar dig (och massa andra också!!!)
Lägger upp bilder från dopet.
Juste, Chrisse och Jyri, synd att ni inte kunde stanna, men tusen tack för att ni kom, we love you!!!













Denna fina tavla har Sebastians faster Pernilla gjort!

















Skrutten har somnat för ca en timme sen, och nu väntar föräldrarna på pizza, sov gott allesammans!

Sebastians första modelljobb

Idag var vi på Sebastians första plåtning. Jag anmälde honom till Avenue modeller för ca 2 veckor sedan, och nu blev han bokad. Det gick jätte fort och han va söt som socker, kläderna var väldigt feminina, men han var glad ändå! Nere vid hamnen på Eriksberg var plåtningen så det blev jättefina bilder på alla modeller. Så nu har min lille kille tjänat sina första pengar.

Angående huset har vi tänkt över det lite till, och insett att vi nog får vänta lite till. Lån kunde vi få, men det blev så många inblandade så det kändes inte helt okej. Men vi ger inte upp, snart skall vi kunna sitta på vår egna altan och grilla!

Idag är det strålande fint väder, så jag skall ta mig en promenad bort till konditoriet och beställa tårtan till dopet. En stor fyrkantig gräddtårta med ett jätte fint fotografi på Sebastian, det blir nog suveränt! Måste även ringa och kolla hur vi får tag på nycklar till lokalen vi skall vara i. Gammelfarmor Siw är även helt färdig med dopklänningen nu så den skall vi åka och hämta ikväll, mycket att stå i nu!!!

Hoppas att solen lyser var ni än är, puss på er

En ledtråd till, haha

Idag kl 14 är det möte med banken, hoppas det går vägen!!!

Idag valde vi vilken bild på lillen vi ville ha på tårtan, så imorgon skall jag beställa tårtan. Han är ganska gnällig och har sovit jätte dåligt, dreglet rinner och han vill allt och inget, kan det vara tänder eller bara 3 månaders-gnäll? Nåväl, hoppas det går över SNART. Igår köpte jag massa blommor till dukningen på dopet, jätte fint kommer det bli. Lite svårt att skriva mer nu eftersom Sebastian grinar och gnäller.
Lovar att skriva lite mer snart.

Puss på er

Hemma med skrutten

Ja, lillen sover och jag kikar Grey's. Idag skall jag följa med Paty på ansiktbehandling, eller rättare sagt, jag skall tolka åt henne. Lite smått som måste fixas inför söndag, bla beställa tårtan. Innan dopet skall vi faktiskt på husvisning.......
Ha det bra allihopp!


Vårdag!

Igår blev en riktigt vårdag. Vi gav oss iväg hemifrån vid 9 för att möta upp resten av Bolwede-packet, vi skulle byta däck! Som tur är så har man världens bästa svärfar som har fixat så fina sommardäck åt oss med jätte fina fälgar. Bilen blev även tvättad noggrannt, både utanpå och inuti. Lillskrutten gick på promenad med gammelfarmor Siw medans vi andra fixade och donade med våra bilar. Vår bil blev som ny !!!
Idag blir det lite shopping inför dopet med gammelfarmor Siw, och 16.30 har vi möte med prästen.
Nu vaknade lillen, gotta go!
PUSSSSS

Mysdag

Idag har vi inte gjort så mycket,solen avnjöts på svärföräldrarnas altan. Efter detta åkte vi till Willy's och handlade det mesta till dopet. Känns ändå som något saknas, men det är ju trots allt en vecka kvar. Till kvällsmat gjorde vi pizza, MUMS!
Nu skall jag kika igenom mina kära serier som jag glömt av den senaste tiden. Sov gott

Fint väder igen!

Sitter och kikar Robinson reprisen med Sebastian och Niklas. Igår blev det jätte god påskmiddag hos Niklas farmor, och såklart ägg-letning! Massa godis och kläder till skrutten. Idag är det så fint väder så vi skall nog låna svärföräldrarnas altan lite och sola. Vi måste även börja inhandla lite saker till dopet, bara en vecka kvar. Dricka, servetter och lite annat smått. Maten är redan beställd så det är gött!
Nu skall vi nog åka strax, puss puss på er

PS: Lägger in en video på lillen från imorse


Min påskgubbe


Mammas underbara lilla bebis!

En Glad Påsk!
















Det är det sannerligen! Igår var det en mega mysig mamma-pappa dag. Vi lämnade skrutten vid kl 19, åkte sedan till stan och gick på bio. Det blev Marley&Me, typ århundradets sorgligaste film. Herregud, jag tror inte ett enda öga var torrt i salongen. Ne, den var faktiskt jätte bra, men som sagt sorglig.
Inatt sov vår lille pojk ända till 5 innan han vaknade, men sedan hade han ganska svårt att somna eftersom näsan fortfarande snoras igen. Idag blir det Påsk-middag hos gammelfarmor Siw, mums. Pappa Niklas är ledig hela helgen och måndag, så vi är glada här hemma. Hoppas ni har en jätte fin Påsk med era nära och kära, det skall jag ha iallfall!


Shoppingdag (igen!)

Åkte till stan idag med min bror. Vi gick på Stadsmuseet och kikade lite, helt okej actually. Sedan blev det Donken och massa shopping. Köpte massa nya kläder till lillen (!) och även lite saker till Niklas påskägg, tyvärr får dom inte plats i ett påskägg men ändå =) Varför är det så att man aldrig kan sluta köpa saker till sina barn? Det är helt enkelt farligt att ens gå in i en affär med barnkläder, man spenderar pengar som om man sket pengar. Ja, det är ett dilemma detdär!  Köpte även en jättesöt vit sommarkavaj till min syster som fyller 11 år på lördag.

Längtar faktiskt till imon, fullt upp! Dagen börjar med en tripp till Svarte mossen, sedan iväg till svärföräldrarna där lillen skall lämnas men även skall både jag och brorsan bli klippta! Efteråt bär det av på bio eller restaurang, får se vilket det blir. Lite parent-lone-time, mysiigt! Brorsan skall ut o festa imon kväll, så han kommer nog också ha det trevligt. Nu skall jag återgå till min lilla familj, natti natt                                                  Alla kläder är inköpta på HM                                                                                                                                            
      

Mammas älskling...

... mår nog allt lite bättre idag, Alvedonen verkar ha hjälpt min lille för han äter lite bättre och är inte lika gnällig. Nu skall jag ta en dusch och åka till stan med min bror, tror det blir Göteborgs stadsmuseum.

Puss på er

Brorsan is back!

Allt gick fint, så nu är han här igen. Imorgon blir det nog en tripp till stan.
Sov gott allihopp!

Piggare!



Har blivit ganska mycket piggare nu, skönt! Åkte till läkaren med skrutten, och som tur var hade han ingen ögon infektion, och eftersom han inte haft feber kan dom ej ge medicin. Han var dock lite röd i halsen så vi fick alvedon för att lindra smärtan när han äter. Vi hoppas att det går över snart!!!

Efter läkaren åkte vi till Rosa Mi Café och åt frukost, mums. Sedan åkte vi hem, jag och skrutten somnade med en gång och Niklas åkte til jobbet. Sebastian sover inte alls bra, vaknar hela tiden, men det var ändå skönt att få vila i nån timme. Han har iallafall varit ganska pigg nu, han somnade i min famn nyss, la honom i vaggan och såklart vaknade han med en gång. Nu ligger han där och tittar. Min sötboll!
Skall hämta min bror ikväll på Landvetter, han kommer från Arlanda. Skall nog ta mig ett bad efter att jag ätit upp min glass med persika =D



PUSS!

Sämsta natten på länge...

Skrutten mår skit, och har nog inte sovit en enda sammanhängande timma inatt utan att grymta till och vakna eller tappa nappen. Stackarn, näsan är så himla snorig och ögonen bara rinner och kliar, renässansen hjälper nada och nezerilen kan man bara ta 2 ggr/dygn. Ringde precis barnmedecin på vårväderstorget så antagligen kommer han få en tid senare idag. Så dålig som han är måste dom ge mig något bättre denna gången, luftrörsvidgande medicinen jag fick sist gjorde inte så mycket som man kan önska. Misstänker att det även kan vara ögoninfektion eftersom han försöker klia och klia och trycker ner huvudet i kudden. Stackars min lille bebis! Stackars oss också, lite iallfall...
Ne nu skall vi väll försöka piggna till och hoppas att vi får en tid till doktorn snart.
Puss o kram

PS: PISSVÄDER!

Jenny!

Tänkte på dig och din mage(!) idag och kom att tänka på att vi har massa småsaker som vi aldrig knappt använt till vår lille. Bland annat kläder, nappflaskor, hakklappar, nappar m.m. om det är något ni skulle vilja ha kommer vi gärna över och lämnar sakerna, dom tar bara massa plats. Man inser snabbt att man köpt för mycket av det mesta, eller köpt saker man bestämt trodde man behövde, men knappt ens använt. Hör gärna av er ifall ni är intresserade!

Skall även sälja min bröstpump av märket Philips AVENT som jag använde knappt två månader. Lägger nog in en annons på blocket snart, bröstpumpar är ju svindyra, min kostade runt 500-lappen! Den har iallfall varit suverän, inte gjort det minsta ont och den har verkligen varit nödvändig, om man skall lämna bort bebisen en stund eller om brösten blir överfulla av mjölk.


Nu skall jag iallfall bjuda på en video på mitt charmtroll från imorse. Enjoy!


BabyShopping!

Solglasögon 39 kr (Babyproffsen)
Eller mormor har shoppat åt Sebastian. Det blev en sväng på Backaplan med mamma och Emma idag, skönt att äntligen få komma ut. Tog med mig mamma till babyproffsen och där köpte hon en dyna till barnstolen, en hoppgunga (495 kr Babyproffsen) och solglasögon till skrutten. Det ser inte bra ut, han är redan bortskämd den lille sötnosen! Jag köpte även en nappflaska till honom på Apoteket, har hittat en jag tycker är suverän så nu samlar han alla färger.                                                                                                                           Matstolsdyna "Barbapappa" 299 kr (Babyproffsen)
MAM Nappflaska 55 kr (Apoteket)


                                                                                                                                     
                                                                                                                 

BTW...

... nu är massa bilder upplagda från bröllopet på Facebook!

Uppe med tuppen!

Länge sen jag var pigg såhär tidigt! Skrutten somnade 20, vaknade 04.30, hade lite svårt att somna om med allt snor i näsan, men ville iallfall bajsa o käka lite vid 06.30. När det var gjort passade jag på att duscha eftersom han var så snäll o söt. Sedan gick pappa Niklas upp för att bada, och nyss åkte han till jobbet. Vet inte riktigt vad jag skall hitta på idag, stan? IKEA? Farmor Siw? Mamma? Syster? Nått måste jag iallfall göra, lillen verkar lite piggare idag så då får jag passa på.
Låg och funderade lite igår innan jag somnade, och kom fram till att jag nog vill börja gå på aerobics eller liknande. Har gymkort på Sportlife, som jag skulle kunna använda. Skall kolla deras hemsida lite och även ringa och be om ett nytt kort (mitt har varit borta i typ 3 år). Haha, får se hur detta utvecklar sig...
Skrutten sitter brevid i sin babysitter och bajsar misstänker jag, pratar lite gör han också, gosingen.

Håll tummarna för jätte fint väder idag!

Ha det bra


Award

Fick denna fina awarden av min Pilla, tusen tack. Skickar den såklart tillbaka till dig Pilla, du är underbar!


Sebastian 11 veckor

Grattis älskling, idag blir du hela 11 veckor!

Sebastian är tokförkyld, och jag som trodde han blivit bättre? Misstänker dock att det är slutfasen av förkylningen då han blivit jätte snorig och ögonen bara rinner. Han sov inte alls lika bra som vanligt eftersom han hade jätte svårt att andas. Ringde BVC och dom rekommenderade Nezeril, så det köpte pappa Niklas med sig hem från jobbet. Han överraskade även med taco-middag, MUMS! Kollade även på sista avsnittet av Familjen Annorlunda idag, blev nästan lite sentimental, vill inte att det skall ta slut.

Eftersom skrutten varit så dålig har han varit en grinig och jobbig liten bebis idag, och eftersom jag själv också är tokförkyld har jag inte orkat vara supermamma *suck*. Men tur att mormor finns, hon kom på eftermiddagen och var med oss en bra stund, skönt! Har iallfall bestämt mig för att gå ut imorgon, inte varit ute med min fina vagn på snart en vecka, har varit bilen i stort sett jämt. Beror iofs på allt som varit på gång, men som sagt, imorgon lovar jag mig själv att vi måste ut med vagnen. Hoppas det blir fint vårväder imorgon så man blir ännu piggare på att ta en promenad, nån som vill följa med oss kanske ?

Nu vill Niklas ha sällskap i sängen, sov gott allihop, hoppas ni sover gott (och gärna vi med!)

Vår dag

Skall försöka sammanfatta vår bröllopsdag!


Vaknade ganska sent (skrutten sov till 8!), vi duschade med en gång eftersom svärmor skulle komma och fixa vårat hår. Lillen var så snäll hela morgonen så allt kunde fixas i lugn och ro. Jag fick stryka lite kläder medans Niklas packade allt som skulle tas med. Morgonen gick väldigt fort, men lite jobbigt var det att vänta på att tiden skulle gå. Håret blev fantastiskt fint, Niklas tog samma frissa som vanligt och Sebbe fick samma som pappa.

 

  





Efter att vi var färdiga  med håret var det lillens dags att bada. Han var så stilig så, med samma lilla tuppkam som pappa hade. Klockan närmade sig 15, så vi fick äntligen klä på oss våra fina kläder och sätta oss i bilen och plocka upp Frida. Det var världens finaste vårväder, vilket var tur eftersom vi fick gå en bit till rådhuset från parkeringen. Väl där möttes vi upp av massa människor! I stort sett hela Niklas familj och släkt, och min mamma, syster, moster och Martin. Vissa trodde att dom inte skulle få följa med in, men som tur var fick alla plats. Inne i rådhuset kändes det lite som ett upprop, men till slut blev det vår tur och alla gick in i den stora salen. Nu var jag bannemej nervös! Jag tror knappt det tog 5 min, men efter att hon förklarat oss äkta makar, började jag störtlipa, jag kunde inte hålla mig. Inte så bra med tanke på sminket, men det kunde inte hjälpas. Jag blev så lycklig!









Efter själva vigseln skulle det bli bröllopsmiddag hos svärföräldrarna, så alla fick åka dit. Jag och Niklas åkte hem en snabbis så jag fick byta om och amma lillen. Sen åkte vi till vår fina middag, så vackert det var! Så mycket omtanke och kärlek som lagts ner på allt, helt underbart. Champagne och massa smått och gott fick vi när vi kom fram. Sedan var det dags att sätta sig till bords (med bordsplacering och allt!). Sånghäfte fanns till vår ära, förrätt, varmrätt, efterrätt och tårta, gud vad mätt jag blev. Under tiden en del av maten förbereddes fick alla gäster en uppgift av min svärmor, dom skulle rita av oss, skriva upp goda råd, beskriva oss med ett ord, och skriva lite tankar om hur dom tror att vårat liv ser ut om 3 år. Sedan skall detta bilda en bok som vi skall få, jätte kul!!! Paketöppning blev det efter tårtan, massa bra presentkort, resväskor, knivar, våffeljärn, vas och såklart ringen av mamma och hotellnatten. Vid 21.30 började vi röra oss mot hotellet, lillen hade somnat så gott och åkte hem med mormor. Vi fick skjuts in till Gothia Towers av Niklas farbror.

Herregud sicket fint hotell, där önskar man att man kunde övernatta lite oftare. Vi fick en svit på 21:a våningen med en sjukt bred säng med rosblad formade som ett hjärta, vardagsrum, 2 badrum, ja ni får se bilderna =) På morgonen åt vi en suverän frukostbuffe på 23:e våningen (Heaven23). Nu hade vi varit ensamma så länge så vi började sakna våran lille pojk. Vi checkade ut 12, blev hämtade av Martin, och åkte direkt hem till vår skatt.
Den näst bästa dagen i mitt liv (Sebastians födelse är snäppet före), helt suveränt, allt var perfekt, och äntligen fick jag bli Fru Niklas Bolwede.

Fru Bolwede

Helt underbar dag igår! Allt gick över förväntan och alla har varit så underbara, tusen tack till alla. Vi är så tacksamma för allt stöd och all hjälp vi fått med att förverkliga vår dröm.


Han är som pommesen till min McFeast!


Skriver mer detaljerat om dagen D imorgon, är ganska trött nu.
Sov gott alla

Skrutten idag



Vår Sebastian som växer så fort, snart 11 veckor!



Mamma och pappa älskar dig


Dagen före The Big Day...

... och jag mår PISS! Fy fasiken sicken otur jag har, men men, skall ändå vara positiv. Min plan är att lägga mig typ strax för att vara helt utvilad imorgon (risken är att jag sover lika pissigt som inatt). Lillen sover som en liten prins, somnade vid 20.30. Gårdagen somnade han 21, sov till 04.15 åt o somnade om på 30 min, vaknade sedan 7. Känns verkligen förjävligt att inte kunna sova pga min jobbiga förkylning!
Imorgon händer det, helt underbart. Jag är inte det minsta nervös, kanske kommer imorgon... Synd dock att vi missar babysimmet imon (dom skall dyka!), men det är iofs bra att lillen kan öva lite mer hemma. Juste, en postiv sak med denna dag (som jag annars gärna helt hade suddat ut) var att vi fick blommor, två gånger. Helt oväntat både från Niklas vänner Peter och Jenny (TUSEN TACK!) och från Niklas kollegor. Så nu e vårat vardagsrum jätte fint, blommigt =D
Ne nu rinner snoret alldeles för mycket, skall lägga mig snart och försöka sova.
Får se om jag hinner skriva en rad på morgonen, svärmor kommer ca kl 10 för att fixa håret på oss alla tre.

Puss och godnatt och tack för allt!

Förkyld

Det bara rinner massa snor och halsen känns som ett rivjärn. Perfekt att bli förkyld lagom till vigseln, sexigt med en brud med rinnande ögon, knallröd näsa och hes röst, blä!

Nåja, Sebastian mår betydligt bättre så det är vi glada för. Han har precis badat och druckit sin flaska så nu nattas han av sin pappa. Själv dricker jag the i hopp om att det skall hjälpa min stackars hals. Dagen har spenderats hemma hela dagen, snutten har sovit en del och jag har städat. Morgondagen kommer nog inte att innebära så mycket, måste dock se till att lillen har finkläder till lördag. Skall prova ett par svarta jeans han har hemma och en svartvit stickad väst, fattas bara en helvit enkel body. Hoppas det passar! Pappa Niklas skall bowla med jobbet imorgon kväll, passade perfekt tycker jag med tanke på att det inte blivit någon svensexa för hans del.
Idag ringde även svärmor och erbjöd sig att hålla i bröllopsmiddagen, trevligt!!! Så lite kalasande blir det ändå, och efter middagen hotell för mig och Niklas =D

Ne nu skall jag försöka kurera mig själv så jag blir någorlunda frisk till på lördag. Ha en god kväll alla, puss från oss

Hemma från skolan

Kom precis hem från skolan, sitter o äter baguette o dricker cola, mums! Det gick jätte bra så nu skall jag försöka ta tag i mig själv o plugga nån dag.
Fick en god nyhet idag, mamma har bokat ett rum till mig och Niklas på Gothia Towers, så Sebastian skall sova hos sin mormor på lördag. Har aldrig varit där men jag är säker på att det blir jätte mysigt.
Nu kom moster Emma så vi skall väll försöka hitta på något, kanske promenera bort till mamma senare i eftermiddag.

Ha en bra dag i solen allihopp, puss på er

PS: Lillskrutten mår bättre idag

PS2: Han sov sketa bra inatt, från 21.30 till 04.40, åt och somnade om på 20 min, vaknade 7.

Sov-logg

Juste, måste ju skriva lite om natten, kul att läsa sen hur han utvecklas =)


Somnade 21.30, vaknade 3 och åt, vaknade sedan 7 för att gå upp med pappsingen.



Bjuder på en film på när Sebastian försöker simma!

God natt

Flyttdag och en sjuk bebis

Idag flyttade äntligen mamma så jag och Sebastian har hjälpt till så gott vi har kunnat. Jag har mest varit chaufför och skjutsat hit och dit. Min stackars prins mår inte alls bra tyvärr, massa slem i halsen och täppt i näsan, misstänkte även feber ett tag men det var det inte. Han har därför inte varit den trevligaste av bebisar idag, men det förstår jag. Synd att han var tvungen och flänga runt idag, men tyvärr fick det bli så. Imorgon har jag inga planer mer än att träffa min handledare på Angereds gymnasiet (skall läsa upp 2 kurser), och då stannar skrutten hemma med sin pappa. Hoppas han mår bättre snart, han är inte alls sig själv, jobbigt o se honom sådär =(

Planen för ikväll är ett gott varmt bad och sedan bums i säng, vad skall ni hitta på?

PS. Snart är jag en "fru", haha

Puss

RSS 2.0