Mormor nattar Bastian...

... så jag passar på att blogga lite! Lägenhetsdramat har lagt sig, det var helt enkelt fel, den är uthyrd, men utlagd ändå, vilket är fel. Jaja, vi ger inte upp, vi fortsätter söka lägenhet ute i Amhult.

Idaaaaaaaaaag fick jag en Iphone av min man, haha, lycklig är jag! Ikväll är han dock på middag med jobbet så jag får vänta tills senare ikväll med att få hjälp att låsa upp den (jag har ju 3). Skönt att kunna lyssna på musik när man är ute och promenerar, min förra mobil har inget minne. I helgen blir det utbildning igen, men denna helgen skall vi lära oss att lägga på akryl (fransk förlängning)! I veckan har jag gjort 3 manikyrer, så lite har jag allt övat. Lackningen blir bättre och bättre. Tyvärr tvingade dom mig (alla på kursen!) att ta av vårat material på våra egna naglar, så nu har jag bitit ner dom =( Men i helgen får jag akryl pålagd igen eftersom vi övar på varann.
Nu skall jag kolla hur det går för mormor med Bastian, det är tyst så det går nog bra =)
Puss på er


Bjuder på denna bild på vår skrutt!



Mysigt med regn!

Jag håller med dig Pilla, det var så mysigt att vakna upp till ljudet av regn som slår mot rutan!

Sitter och väntar på att klockan skall bli 10 så jag kan få klarhet i hela lägenhets mysteriet. Fick inget svar på mitt mail så hon har väll inte läst det ännu. Skrutten sitter i babysittern och kikar på Ugly Betty, lite gnällig är han, tror han kanske behöver sova lite. Igår blev det en del shopping, en väska till mina nagelprodukter, 3 jätte söta mössor till Sebastian. en babystol man sätter fast i bordet med mera =)
Ha en bra dag, måste ta hand om min lille nu.

Puss

Nästan ännu mer arg, om det går?

Fortsättning på den jäkla lägenheten!

Ringde tanten idag, får då veta av hennes telefonsvarare att hon är på möte men återkommer 11.30. Snällt väntade jag och ringde prick 11.30, då får jag veta av hennes svarare att hon inte är tillbaka förräns IMORGON! Vafaaaaan, visste hon inte på morgonen att hon skulle vara borta hela dagen, man kan ju inte bara ändra så i sista sekund, GR! Fy vad arg jag är, så som jag gått och väntat på att det skulle bli måndag, oså är tantjäveln ändå inte tillbaka. BAJS! Nåja, har iallfall skickat ett argt mail till henne, bäst för henne att hon svarar IDAG.

Till något roligare, kursen gick jätte bra igår igen. Vi gick igenom manikyr och lackning, manikyren är ganska lätt men lackning, fyfan jag måste verkligen öva. Gjorde manikyr igår på Niklas, lackningen var han inte så förtjust i (rött lack eftersom det är svårast!), men handmassagen älskade han. Skall se om mamma kanske vill ställa upp så jag får öva.

Nu vaknade Bastian, skall iväg till stan och hämta våra ringar och hämta min mobil som är lagad.
Puss på er sötnosar

Första dagen på nagelteknolog utbildningen!

Grymt massa ny information som surrar runt i mitt huvud. Skit kul var det iallfall, och då var detta den "värsta" dagen eftersom det bara var massa teori. Så jag ser verkligen fram emot kommande veckor, SPÄNNANDE! Vi fick massa bra material, kändes som rena julaftonen.

Ikväll är jag ensam, singel, lonely, ja ni fattar. Niklas är på middag på stan med jobbet, skutten har redan somnat. Han är helt utmattad efter babysimmet idag med pappa och farfar.
Nu skall jag faktiskt plugga lite, haha.

Puss puss

PS: Imorgon skall vi öva manikyrer hela dagen låång!

Underbart väder!

Nästan så man skulle kunna åka till havet och bada, men nej jag tror ändå det är lite för kallt fortfarande. Niklas jobbar bara till 16 idag så han kommer hem någorlunda snart, har ingen aning om vad vi skall göra idag. Mamma ville att vi skulle komma förbi lite senare och fika, vi får se vad som händer. Idag måste jag iallfall gör iodning en del inför imorgon eftersom Niklas skall simma med skrutten ensam imorgon. Iofs skall farfar Leif med men det är första gången Niklas skall ta med skrutten ensam (alltså utan mig!) Jag måste alltså packa babysim bagen och lite annat för att underlätta pappa Niklas dag imorgon, jag skall ju vara på utbildning hela dagen! Jag längtaaaaar, lite jobbigt att vara ifrån min lille kille så länge men jag längtar ändå.

Igår kväll blev det god middag hos Niklas föräldrar, jätte mysigt! Gud vad jag vill ha en fin altan, veranda eller stoor balkong att sitta på i detta underbara väder (apropå Niklas parents som har en jätte fin veranda!)

Nu vaknade älsklingen från sin tupplur, vi hörs sen!

RSS 2.0