Bra dag trots en sjuk mamma

Senaste tiden har det varit så mycket att stå i så jag har knappt tid med att ens sitta vid datorn.

Lillen blev äntligen frisk från sin dunderförkylning, då passade jag på att bli smittad, rejält. Hade aldrig någon hög feber, men jag kunde knappt prata och hostade som en tok. Efter bara 2 dagar såhär fick jag helt plötsligt andningbesvär. GREAT, svininfluensa tänkte vi! Men icke, läkaren sa att det var ett vanligt virus, med andra ord ingen medicin. Men när han sedan tagit blodprov och lyssnat på hjärta och lungor blev han lite orolig. Han undrade om jag tidigare haft astma, jag såg ut som ett stort frågetecken? Astma? Nej aldrig haft minsta lilla symtom av det. Han undrade sedan om vi skaffat pälsdjur eller liknande, inte det heller. Till slut kom Niklas på att vi packat som galningar senaste tiden och speciellt den dagen andningbesvären börjat. Jag har alltid varit känslig för damm och nu hade antagligen detta satt sig i luftrören i samband med viruset. Jag fick kortison (läkemedel som används vid astmatiska besvär) och blev tillsagd att vara mycket uppmärksam på om detta inte försvinner då det isåfall kan vara astma. Kortisonet har hjälpt jätte mycket och nu känner jag i stort sett inget alls. Snorig och lite hostig är jag, men hundra gånger bättre än innan. Det som oroat mig lite är att kortisonet skulle hjälpa i flera dygn men redan idag (dagen efter 1:a dosen) har andningen känts lite "tung" igen. Tog andra och sista dosen idag och hoppas att jag inte känner något mer nu alls, NÅGONSIN!

Idag hade jag iallafall bestämt mig för att Bastian minsann inte skulle missa babysimmet (han har redan missat 2 ggr), och det gjorde han inte heller. Jag mådde ju bra i stort sett så det gick jättebra. Lillen är en jätteduktig dykare nu, det blev 5 dyk från madrass och 2 från bassängkanten, utan en endaste kallsup. Enda gången den ungen får kallsupar är när han plaskar så mycket så han får allt i nyllet!

Hämtade Niklas på jobbet vid 17.30 och sedan åkte vi hem. Promenerade bort till ICA i det vackra vädret och köpte lite gott till kvällen. Väl hemma packade vi lite, och insåg att det inte är så mycket kvar att packa nu =) Självklart finns det saker kvar som måste vara kvar till sista dagarna, men i stort sett allt som "går" att packa nu är packat. Underbar känsla! Har även precis budat till mig ett bra pris på ett soffbord vi letat efter ett tag (Blocket I LOVE YOU!) så imorgon blir det till att hämta det.

Bra dag, önskar alla dagar kunde gå så bra som denna !
Sov gott nu allesammans, skall återgå till mitt kära blocket.

Suck!

Nu är inte bara skrutten sjuk, hans mamma är också sjuk. Tokförkylda är vi, som tur är verkar han bli lite bättre medans jag bara känner mig sämre och sämre. Detta innebär att det inte blir ngt babysim idag, tråkigt.

Har haft fullt upp på senaste tiden. Niklas har varit ledig en del vilket innebär att mycket blir gjort som inte är så lätt när jag är ensam med Bastian. Min bror har hunnit komma och åka hem till Chile igen. Visst känns det lite tomt, men å andra sidan ses vi ju snart igen (!) "bara" 2,5 månad kvar. Nåja, mycket skall göras innan dess så tiden kommer nog springa iväg. Vi har även köpt en nya soffa, blev en Ektorp 3-sits från IKEA. Vi var modiga nog att ta en VIT klädsel, men den går ju faktiskt att tvätta... Planen är att senare köpa till en 2-sits eller fåtöljer, får se vad som blir bäst när ekonomin tillåter.
Passen kan jag nu även bocka av den långa listan, Bastian blev JÄTTEBRA på sitt kort! På onsdag skall dom hämtas, skall bli kul att få se lillen i sitt eget pass. Har även kikat runt på tapeter och färg (till den nya lyan), blir antagligen vitt med en fräck fondvägg i en stark färg (vardagsrum+kök+hall). Bostadsbolaget står för tapeter men vi får själva göra jobbet vilket innebär att när vi flyttat in måste vi även måla och tapetsera, som om vi inte hade nog med saker på gång =) Men men, inte hänga läpp för det, fint kommer det blir iallafall!

Nu skall jag städa lite här hemma medans lillen sover.
Ha de fint

RSS 2.0