Jag och min son


Mitt lilla hjärta, jag älskar dig så.

Det värsta som finns är...

... när man får deklarationen man väntat på i hopp om återbetalning, oså får man inte det, utan tvärtom, man måste BETALA TILLBAKA! Grrrr

Jaja nu till något trevligare. Min lille kille fick en mega söt matta av sin mormor idag, så nu är hans rum ännu finare. Han sov lika duktigt inatt igen så vi är glada här hemma. Trots att han har haft väldigt mycket slem i halsen de senaste dagarna och haft svårt att äta och andas. Därför bokade jag tid till en barnläkare imorse på vårväderstorget som vi fick komma till idag, suveränt! Lillen hade inget allvarligt, virusinfektion som skall försvinna av sig självt. Han fick dock en medicin som är luftrörsvidgande som tydligen skall hjälpa, vi får väll se...


Min "bröllops" klänning blev färdig idag, väldigt söt, jag är mega nöjd. Enkel som jag ville ha den, helt perfekt. Nu ligger både Niklas och Sebastian och sover, jag kanske också borde göra detsamma? Det finns så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill säga på en och samma gång. Men det får sparas till en annan dag när jag har tid och är lite piggare, vart ute hela dagen idag igen. Lägger iallafall in en bild på min ring, det har jag ju faktiskt lovat.
Puss på er alla


Hektisk dag!

Lämnade hemmet kl 15, kom hem för en timme sen! Jag är helt slut. Följde med mamma och syster på en vända i stan, snälla mamma köpte en vigselring åt mig!!! Den är jätte fin, helt jätte glad! (Lägger upp bild imorgon!) Min syster skulle även fixa pass så vi fick gå till pass centralen också. Inte det roligaste jag gjort i mitt liv men men =)

Efter det åkte jag hem och mötte upp Niklas som slutat jobbet (19.15). Vi passade på att köpa massa billigt mineralvatten på Netto till dopet, det kommer ju behövas en del. Efter detta blev det en tripp till jobbet för att hämta massa pommeskartonger till mammas flytt. Sebastian var väldigt populär som vanligt, han fick hänga med Alex i köket. Där fastande vi ett tag, saknar alla gamla vänner!
Väl på donken fick jag ett samtal från Maria, hon behövde mina mått för att fixa klänningen jag skall ha på lördag. Fick mammas gamla bröllopsklänning som Maria skall sy om helt. Så den skall vara färdig senast på torsdag, pirrigt o se hur den blir.
Gud, är helt snurrig i huvudet, finns så mycket jag vill skriva men det blir bara massa babbel...
Avslutar här för att lägga mig och sova med mina två älsklingar, imorgon lovar jag att skriva ordentligt.

PS. Lägger in lite bilder på inbjudningarna vi skickade till dopet














Natti Natti

God natt

Nu skall jag lägga mig, är dödstrött. Hoppas på en lika bra natt som igår.
Sov gott allihopp!




Jag känner mig gravid igen...

...hihi sitter med Sebastian i babyselen. Det känns sådär tungt och obekvämt, precis samma känsla som när han låg i magen. Han verkar tycker det är super mysigt att sitta (hänga?) i den för han däckade direkt. Lilla älsklingen, kan man älska något så mycket som sitt eget barn?

Pigg och glad!


Idag har min lille prins sovit så duktigt! Somnade som en stock hos farmor och farfar vid 19.30, vaknade vid 22.00 när vi kom hem men somnade om på 5 min (utan mat!), vaknade 3.40 för att äta lite, och vaknade inte förräns 7.30 nästa gång! Herregud, beror det på att det är sommartid nu kanske? Haha sak samma, skönt att få sova lite extra. Han somnade när jag matade honom vid 9 igen, så nu sussar han så gott igen.

Inte uppdaterat något igår men kan berätta att möhippan blev suverän! Så jäkla roligt, 15 pers var vi typ och alla pratar spanska utom min lilla Frida. Men det gick bra ändå, god mat, god dryck och det bästa sällskapet, med andra ord helt lyckat! Tack till alla som var med, ni är underbara! (Bilderna läggs upp på facebook, det är för många helt enkelt)

Lördagen bestod såklart av babysim. Lillen är fortfarande väldigt intresserad av alla lampor i taket men han njuter för fullt ändå. Lite svårt att veta om han hänger med eftersom han bara foluserar blicken på en när han själv vill. Men han krålar och sparkar lite då och då och älskar att ligga med öronen under vattnet. Nästa gång skall det försökas på att dyka, men tyvärr kan inte vi då eftersom vi skall gifta oss nästa lördag (!).
Men jag tror allt han skall klara av ett dyk,
han klarade av en hel näve vatten utan några
större problem så vi får hoppas att det går bra.
(Sebastians babysim bag, haha)

Efter babysimmet blev det middag hos farmor och farfar. Gott gott gott! Vid 21.30 åkte vi hem och la oss med en gång, vi var helt döda!





Innan babysimmet passade vi på att åka förbi Barnens Hus för att kika på en babysele som Niklas så gärna vill ha. Det fanns massa olika modeller men vi köpte en Baby Björn baby carrier synergy som gick på 1395 kr, inga billiga grejer det där!

Nu skall jag äta lite frukost med Niklas innan han kilar till jobbet, ha en bra dag, PUSS!

Lite shopping blev det allt...

... utöver kameran köpte jag även lite kläder och dessa snygga sneakers. Rea rea rea, det älskar vi!

Gårdagen

Det blev himla sent för mig och Niklas igår, vi försöker fixa lite saker med bloggen, vilket inte går så bra men vi SKALL LYCKAS! Därför hann jag inte skriva något inlägg igår kväll.

Igår åkte jag och Roberto till Sahlgrenska för att kolla runt lite. Efterår blev det Burgar Kungen, sedan snabbt hemåt för att hämta hans packning och sedan åka till centralen. Hans tåg gick 18.02, och det var tur för vi behövde dom 2 minuterna! Allt gick iallfall bra så nu är han i Stockholm och på måndag börjar hans studier.

Appropå något helt annat är jag helt kär i vår nya kamera! Den tar jätte fina bilder (så fina en digital kamera kan ta!) Så igår tog jag massa bilder som ni ser, bilderna är självklart klickbara!




Lillskrutten somnade 21 igår, sov gott till runt 1, började böka lite men somnade snabbt om och vaknade halv 4. Då fick han lite käk och sedan sov han (om man nu kan kalla det sova) till halv 7, då fick pappa Niklas gå upp och byta. Dumma dumma föräldrar som sitter uppe till halv 1, nu är jag helt död medan Sebastian sitter i babysittern och kollar på MTV. Det är hans morgonritual att sitta och kolla på MTV och bajsa =D
Idag klockan 12 skall jag fixa naglarna, finally! Sedan skall jag hem och sova för att orka med kvällens bravader. Fortfarande inte fått någon info mer än att runt 20 skall jag vara färdig, SPÄNNANDE! Frida den stackarn verkar lika förvirrad som jag om ikväll, men allt löser sig. Så går det när en moster planerar möhippa, vi lovar att ta massa kort.
Ne nu har Sebastian tröttnat på stolen, får springa och byta på honom.
Kramar

Kamerakrisen över

Åkte med Niklas till jobbet imorse, planen var att komma hem med en ny kamera. Det gjorde jag också! Så idag skall det tas massa kort med vår fina kamera, som ni får se ikväll.
Ha en underbar dag alla!

PS: Möhippa imorgon =D


Känner mig uppskattad!

Verkar som min blogg varit lite saknad =D Underbart!

Idag har jag sprungit runt och lekt guide. Det var såpass fint väder så jag tog med min bror till trädgårdsföreningen. Jätte mysigt att promenera i solen. Pissråtta är det att min mamma har tappat bort sladden till vår kamera, så den är död för tillfället. Tyvärr verkar det inte finnas någon sådan sladd att köpa, så imorgon skall vi inhandla en ny kamera, det går inte utan!
Nu har vi betalat räkningarna och kikat lite på vad dopet kommer att kosta oss. Jag tycker faktiskt det är jätte roligt att betala räkningar, skönt att ha det gjort och jag känner mig allt lite duktig. Även skönt att veta hur mycket man kan shoppa =)
Imorgon åker min bror tillbaka till Stockholm, känns inte speciellt roligt men snart kommer han tillbaka. Trots allt är han inte alls långt bort om man jämnför med när han var i Chile.
Idag hälsade vi på Paty på vägen hem från stan, massa gott åt vi och alla ville såklart hälsa på Roberto (min bror). Fick veta att det planerats en möhippa för mig, UTAN MIN VETSKAP! Så på fredag händer något, jag vet dock inte vad, men roligt skall det bli. Sebastian får stanna hemma och sova med pappa Niklas. Han är verkligen underbar min Niklas, bara ställer upp sådär.
Lillen somnade i vagnen påväg hem från Paty för nån timme sen, så nu får vi nog ta upp honom och byta till pyjamas och nana.
Sov gott allihop så skrivs vi imorgon. Lovar att det blir lite bilder snart!

My life to this point...

... yes, gymnasiet gick jag ut juni 2008. Fy sicken lättnad, finns nog inget värre än Hvitfeldtska gymnasiet.
Dagen innan min student (2 juni) fick vi veta att vi skulle bli föräldrar. Chockade, omtumlade, men lyckliga bestämde vi oss för att ta oss ann detta nya äventyr, vi skulle fixa det. Tack vare våra fina familjer har allt gått över förväntan.
Början av graviditeten spenderades med massa jobb på Donken, med andra ord inte såå roligt. Mådde inte alls illa, tror jag kräktes en gång. Det enda jag märkte av var att jag inte alls var sugen på maten på jobbet, och eftersom det var det enda vi åt, resulterade det i att jag inte gick upp sådär jätte mycket. Ingen viktuppgång första 3 månaderna, sedan ca 1 kg/månad och sista månaden 5 kg! Totalt blev det + 9 kg som jag en vecka efter förlossning hade gått ner, så jag är jätte nöjd.
Gravditeten gick alltså jätte bra (så bra en graviditet kan gå!) och 19:e januari, 9 dagar in BF, ville lillen komma ut. 10 på morgonen gick vattnet  (inga värkar), 13.00 undersökning (sammandragningar, nada öppen), 15.30 inlagd på BB (värkar!), 17.30 (ville ha lustgas, 6 cm öppen). Efter att min bäste vän lustgasen hjälpte mig minns jag inga klockslag direkt. Vet bara att lustgasen blev den enda smärtlindring jag hade och att jag  började krysta 21.30 och 21.46 föddes vår vackre Sebastian Nicholas Bolwede. 51 cm lång och 3535 g, världens finaste helt enkelt! Han föddes måndag kväll och vi åkte hem på onsdag morgon, fy vad jag bara ville hem.
Nu har det gått 9 veckor, och lillen växer så otroligt fort. Nu väger han 6 kg och är 60 cm lång, älskar att sova mellan mamma och pappa, skrattar hela förmiddagarna och förgyller vårat liv varje dag. Så nu förstår ni nog vad jag kommer skriva om mest ;) Vill bara passa på att tacka min Pilla, min "syster" Pilla, som ställt upp för mig i vått och torrt. Du är guldvärd!

Mammaledig som jag är spenderar jag mina dagar med att göra precis vad jag vill. För det mesta går jag ut, åker till stan, hälsar på jobbet, möter upp pappa Niklas på jobbet, går till Öppna förskolan, hälsar på mamma och moster, babysimmar och bara njuter av att vara ledig med min pojk.
Just nu är vi extra glada i vår lilla familj för Sebastians morbror är här från Chile. Han skall studera på Karolinska i Stockholm och passar på att hälsa på oss innan studierna börjar. Helt otroligt att ha min bror här, inte träffat honom på snart 3 år, är så glad att ha honom här hos oss. Han åker till Stockholm på torsdag, men han skall vara i Sverige till September så vi kommer att ses ofta!

Andra glada nyheter är att jag och Niklas skall gifta oss den 4:e april! Äntligen fick vi ett datum satt, det blir bara en borgerlig vigsel men vi har längtat så och nu äntligen skall det bli av. Vi har tänkt fira det i samband med Sebastians dop den 19:e april, så det blir inget speciellt just den dagen.
Nu skall vi nog lägga oss för lillen verkar ha kommit till ro nu (han låg och bökade en stund i sängen). Sov gott allihopp och jag lovar mig själv att skriva ett inlägg imorgon igen.


Äntligen är bloggen fixad!

Nu skall jag återuppta mitt kära bloggande... Har inte riktigt varit motiverad innan men nu när min blogg är så snygg blev jag riktigt motiverad att börja skriva igen! Skall äta lasagne med min bror och fästman nu men lovar att skriva ett långt inlägg senare ikväll om mitt liv sedan bloggandet tog slut.

RSS 2.0