Vår familj och vardag 2010

Vår familj består av pappa Niklas, mamma Marcela och vår älskade underbare son Sebastian. Niklas är 25 år och jobbar som försäljare på Expert Frölunda Torg. Marcela är 20 år och studerar på komvux just nu, högskolan till hösten. Sebastian har precis fyllt sitt första år (090119) och sysselsätter sig just nu mest med att gå och få tänder, men den 3e mars är det dags för honom att börja på Förskolan Lyckan här i Torslanda.

Den 1:a januari i år landade vi på svensk mark igen efter 5 underbara veckor i värmen i mitt älskade Chile. Sedan dess har vi sakta men säkert gjort oss väldigt hemmastadda här i Torslanda, i vårt drömhem.  Jag har börjat studera och Niklas har återgått till jobbet efter 2 månaders pappaledighet.

Sebastian växer så det knakar och förgyller vår vardag till fullo! Han tog sina första steg den 13:e januari, men insåg inte själv att han kunde gå förrän för ca 1 vecka sedan. Så nu går han omkring överallt och är verkligen lyser över sin nya förmåga, underbart att se. Något annat som han älskar att göra är att babysimma, som han gjort nu sedan han var 2 månader gammal. Speciellt nu när han hittat sin hångelkompis på simmet (underbara Stella). Just nu är han ca 80 cm lång och väger ca 12 kg. "Pratar" gör han också, som en tok.
Detta är Sebastians ord än så länge (som vi får höra om och om och om igen):

Svenska
mama = mamma
papa = pappa
ta ta = tack tack
bampa = lampa
titta = titta
dä = där
de = den
nej nej nej = nej
öuu öuuu = voff voff

Spanska
tete = napp
tuto = snutte
ba (mas) = mer


Nu skall vi kika på finalen av SYTYCD, ha det gott!

Postat av: Carolina

Kul att du börjat blogga igen, ska bli skoj att följa er :-) kram

2010-02-24 @ 23:08:13
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Jenny

Han e så duktig lillen och härlgit att du börja blogga igen :)

2010-02-25 @ 11:57:18
URL: http://toffnokk.blogg.se/




Kom ihåg mig?

(publiceras ej)





RSS 2.0